Kuinka tienata, jos et osaa mitään?

Kuinka tienata rahaa

Kun puhutaan rahan tekemisestä verkossa, niin lähtökohtaisesti sinun pitää osata jotakin. Oli se sitten kirjoittamista, kääntämistä, koodaamista tai jotakin muuta toimintaa, joka alkaa k-kirjaimella. Kuinka tienata rahaa verkosta, jos et osaa mitään tai et ole luova ihminen?

Olen itse keksinyt ratkaisun, joka on toteuttamista vaille valmis. Kolme kohtaa, jotka vaativat sinulta ainoastaan vaivannäköä ja hieman pelisilmää.

  1. Osta Fiverr-freelancerpalvelusta t-paitadesignejä käyttöösi.
  2. Tee tili Teespring-palveluun, ja tee tästä designistä t-paita jota voit myydä palvelun kautta.
  3. Odota, että ihmiset ostavat luomuksiasi!

Eli suomeksi kirjoitettuna: Fiverr on palvelu, jossa ihmiset myyvät osaamistaan. Joukossa on sangen paljon suunnittelijoita, jotka tekevät designejä nimenomaan paitoihin. Teespring on taas palvelu, jossa voi suunnitella ja myydä paitoja. Näin toimisit ikään kuin graafikkojen kauppiaana, joka ottaa vastattavakseen designien myymisen ja kaupankäynnin riskin – mutta myös parhaimman tuottopotentiaalin.

Hetkinen hetkinen, tässä vaiheessa varmaan kysytte, kuinka varmaa on, että kukaan ostaa luomuksiasi. Varmaahan se ei ole, ja tässä vaiheessa pelisilmäsi astuu kehiin. Vain yksi todella hyvä luomus voi tienata sinulle todella paljon rahaa.

Ostos-tv:n mantraa lainatakseni ”eikä siinä vielä kaikki”. Käyttämällä rekisteröintilinkkejämme, saat Fiverr-palvelusta yhden täysin ilmaisen palveluoston joka auttaa sinua pääsemään alkuun riskivapaasti. Teespring-linkkiämme käyttämällä tienaat jokaisesta myydystä paidasta 50 senttiä ekstraa aina 2500 euroon saakka. Eli valitse ensimmäinen ”gig” eli keikkatilaus huolellisesti, ja parhaimmassa tapauksessa kuvio ei maksa sinulle penniäkään, vaan voit tilata uusia vaatedesigneja rahoilla, jotka saat Teespringin myydyistä paidoista.

Kuvion hyvä puoli on myös se, että ajankäytön osalta triangeli ei ole kohtuuton, vaan jos homma lähtee pyörimään, rahaa voi jopa tulla passiivisesti ilman olankaan kohautusta. Jaan tämän idean, koska en itse ole vielä lähtenyt toteuttamaan sitä. Ehkä sitten, kun Clickworker tarjoaa taas töitä, ja voin kierrättää ne rahat tähän yritykseen.

Toivottavasti joku kuitenkin uskaltautuu testaamaan, ja jakaa kokemuksensa tänne!

Saatat pitää myös näistä: